Video-prosjekt høsten 2007

På sensommeren 2007 ble jeg kontaktet av Flekkefjord Museum i forbindelse med Kystkulturuken som de skulle arrangere 5. november 2007. De hadde fått greie på at jeg hadde skrevet et hefte om Marna Motor og lurte på om jeg kunne komme å fortelle om historien til Mandals Motorfabrik. Det passet dårlig for meg å reise ned til Flekkefjord når Kystkulturuken skulle arrangeres, men jeg tilbød meg å hjelpe dem med å lage en video med lyd og bilder av Marnamotorer som de kunne bruke under innslaget om Mandals Motorfabrik.

Når Kystkulturuken ble arrangert stillte blandt andre Thomas Olsen og Endre Wrånes fra Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter opp sammen med min far på arrangementet i Flekkefjord og viste videoen og fortalte mye om historien til Mandals Motorfabrik. Denne presentasjonen ble filmet av Svein Løvland fra Avisen Agder og et utdrag av den blir muligens lagt ut senere.

YouTube

Jeg har lagt ut en forkortet utgave av videoen fra 2007 på YouTube

Du kan se videoen på YouTube eller velge Se filmen i venstre meny.DVD

Jeg planlegger å lage en DVD der hele videoen (over 14 minutt) blir med, i tillegg til en del annet spennende Marna-materiale. Det blir en eller annen gang i 2008, men jeg vet ikke når jeg får tid til det. Det kan hende det blir etter sommeren slik at jeg evt. får supplert med mer lyd og video fra de motortypene jeg ikke har fått tatt opp noe av til nå.

Følg med på RoyAJ.net hvis du er interessert i å kjøpe DVD'en når den blir ferdig. Den blir trolig til salgs både her på RoyAJ.net, i nettbutikken til Marna Motor og fysisk i butikken til Marna Motor i Mandal.Sist oppdatert: 10. desember 2007